RENAULT CAPTUR OGRANIČENA SERIJA HELLY HANSEN

Otisnite se u Norvešku zajedno sa Renault i Helly Hansen-om na avanturustičku trku u kojoj dominira : izuzetnost.

L'UNIVERS RENAULT CAPTUR EN VIDÉOS

Découvrez la personnalité et les forces de Renault Captur.

CAPTUR, CROSSOVER STVOREN ZA AVANTURU

 • SPECIFIČNA UNUTRAŠNJOST

  Pored još istaknutijeg spoljnjeg izgleda, unutrašnjosti limitirane serije Captura Helly Hansen je posvećena još veća pažnja da biste dobili maksimalnu udobnost. Njegova ekskluzivna kožna* sedišta (u seriji ili opciona u zavisnosti od zemlje) su garancija kvaliteta i blagostanja. Specifični elementi dizajna (dekorativne crvene ivice na tabli, umetnut volan sa karbonskim vlaknima, hromirani pragovi vrata) daju limitiranoj seriji Captur Helly Hansen atmosferu koja je sportska i topla.

  * Dostupno kao opcija

  SAZNAJTE VIŠE
 • STVOREN ZA AVANTURU

  Captur Helly Hansen je stvoren za avanturu i to dokazuje. Njegov sistem za kontrolu proklizavanja Extended Grip se odlikuje optimalnom vučom na svim tipovima podloge i nudi vozaču izbor od tri načina prianjanja : " Put ", "Meka podloga" i " Ekspert". Na nestandardnim putevima kao što su sneg ili blato, Extended Grip će obradovati one koji vole da idu utabanim i potpuna pouzdanim stazama. Povezan sa svojim gumama, razvijenim posebno za Captur Helly Hansen, daje sigurnost svojim izuzetnim prianjanjem i u teškim uslovima.

  SAZNAJTE VIŠE
 • DIZAJN

  Renault prvi gradski crossover preuzima još istaknutiji avanturistički izgled svojom novom ekskluzivnom vatreno crvenom bojom u Captur gami, svojim sivo platinastim prednjim i zadnjim branikom, svojim 17'' dijamant crnim felnama. Limitirana serija Captur Helly Hansen je dostupna u nekoliko boja i to u dva tona : vatreno crvena sa crnim krovom ili krovom u boji slonove kosti – zvezdano crna sa krovom slonova kost, siva cassiope sa crnim krovom, slonova kost sa crnim krovom...Captur Helly Hansen vas poziva na nova istraživanja, na nova otkrića.

  SAZNAJTE VIŠE
 • FIOKA EASY LIFE

  Genijalna i praktična, velika fioka za odlaganje, odlična ideja! Uz jednostavan pristup kako vozaču tako i suvozaču, ovaj skladišni prostor primiće sve vaše dragocenosti u rekordnom kapacitetu od 11 litara.

  SAZNAJTE VIŠE
 • OPREMA

  Avantura je dobra stvar, posebno kada ste dobro opremljeni! Da bi vam olakšao putovanja, raznolika poput vaših želja, Captur Helly Hansen je predvideo sve: sistem Extended grip, navigaciju sa internet vezom R-Link, automatski klima uređaj, senzore za parkiranje ili kameru za vožnju unazad.

  SAZNAJTE VIŠE
 • STVOREN ZA AVANTURU

  Prostor, svetla, sve vas poziva da se smestite u srce Renault Captura! Udobnost za svakog, odrasle i decu, Captur pruža velikodušanu zapreminu i prilagodljivost željama. Zadnja klupa koja se obara a istovremeno je i klizna omogućava igranje sa zapreminom i organizovanje unutrašnjosti Renault Captura prema potrebama trenutnog korišćenja. Prtljažnik raspolaže višepoložajnim podom, preklopivim i reverzibilnim*, a lice sa gumenom oblogom čisti se jednim potezom vlažnim sunđerom. Podignut do nivoa praga, pod će zaštititi sve ono što ne želite da bude izloženo indiskretnim pogledima; u spuštenom položaju, na raspolaganju imate dodatni, veoma praktičan prostor za smeštaj prtljaga.

  * U zavisnosti od verzije

  SAZNAJTE VIŠE