RENAULT CAPTUR NA EKRANU

Gradski crossover koji menja vašu svakidašnjicu

SVET RENAULT CAPTURA NA VIDEO SNIMCIMA

Otkrijte ličnost i snagu Renault Captur.

OD IDEJE DO STVARNOSTI

Uz interaktivnu brošuru « Renault Captur », uronite u svet Renault dizajna. Otkrićete naše projekte iza kulisa, od koncepta automobila do serijskog vozila. Počev od ekskluzivnog sadržaja, filmova i svedočenja, doživite jedinstveno iskustvo na vašim tabletima ili smart telefonima.

PREUZMITE APLIKACIJU
AppstoreGoogle play
Dostupno na iPhone, iPad, iPad mini i Android tabletima. Nije kompatibilan sa Android pametnim telefonima.
PREGLEDAJTE ONLINE BROŠURU!

Podelite na

UPOZNAJTE RENAULT CAPTUR, GRADSKI, IZVANREDNO KORISNI CROSSOVER

 • ODSTRANJIVE NAVLAKE SEDIŠTA

  Kada smo udobno smešteni idemo još dalje! Navlake sedišta « zip collection » koje je moguće personalizovati, od meke tkanine i u raznim bojama mogu se otkopčati i prati u mašini za pranje veša: 8 uzoraka za izbor (u zavisnosti od modela) za više slobode uz mogućnost promene ambijenta po želji! Sasvim novi dizajn sedišta naglašava savremenost kabine. Imajte u vidu da se obloge na poleđini sedišta mogu čistiti sunđerom.

 • MULTIMEDIJALINI RENAULT R-LINK*

  Krećite se i ostanite umreženi !
  Ekran od 7 inča osetljiv na dodir, glasovna komanda, navigacija TomTom®, bežični hands-free Bluetooth ®, USB i Jack utičnice, istražite jednostavno višestruku funkcionalnost.

  *Opcija R-Link dostupna kasnije

 • FIOKE I LAK ŽIVOT

  Domišljato i praktično, maxi-police umesto pretinaca, odlična ideja! Lake za pristup za vozača i suvozača, u ove police možete da smestite sve svoje stvari u kapacitetu od rekordnih 11 litara! JOŠ VIŠE PROSTORA ZA ODLAGANJE : Iza svakog prednjeg sedišta mrežice za odlaganje novina, karata, knjiga ili... avanturističkih vodiča (u zavisnosti od verzije). A ako to nije dovoljno, imate takođe zatvorenu policu za odlaganje na vrhu instrument table i prenosnu srednju policu dostupnu sa prednjih i sa zadnjih sedišta!

 • DIZAJN

  Putovanje uz dizajn Captura...
  Fluidne, izbalansirane, sportske i strastvene linije Renaulta Captura ukazuju na njegov okretan, inovativan i pametan karakter. Unutra i spolja, on istražuje nove načine u pogledu dizajna, udobnosti, opreme i zadovoljstva !

 • PERSONALIZACIJA

  Originalnost, dobro raspoloženje, harmonične boje « po meri », Renault captur daje novu definiciju reči harmonija....
  Renault Captur je pogodan za personalizaciju. Spolja, ima nalepnice i originalni dvobojni dizajn koji pravi atraktivan kontrast između krova, stubova i ostatka karoserije. Unutra, opšti ambijent, svetao ili taman, prilagođava se vašem ukusu nalepnicama i pomičnim prilagodljivim sedištima: izbor od 8 motiva tkanina* daje više slobode i mogućnosti da promenite ambijent po sopstvenoj volji !

  *zavisno od modela

 • MODULARNOST

  Prostor, svetlost, sve vas poziva da se naselite u srcu Renaulta Captura!
  Za udobnost svih, odraslih i dece, Captur enterijer nudi velikodušni prostor i željenu modularnost.
  Oboriva, a takođe i klizna 3 zadnja sedišta dozvoljavaju poigravanje sa volumenom i organizacijom unutrašnjosti Renaulta Captura u zavisnosti od namene u tom trenutku. Prtljažnik ima multipozicioni pod, pomerljiv i reverzibilan*, čiji se gumeni deo čisti sunđerom. Podignut do praga, pod štiti od pogleda ono što ne želite da pokažete, a u donjem položaju pruža veoma praktičan prostor za dopunski prtljag.

  * zavisi od verzije

Capture the day, naInstagram

Renault nudi foto izazov za izbor najbolje fotografije svake sedmice na Instagramu.

 • Od svog izlaska do zalaska,
  sunce donosi nezaboravne trenutke.

  Neverovatno poravnavanje,
  neočekivani odbljesak, poetična
  senka… Uhvatite te trenutke !

  Pogledajte video
  prezentaciju.

 • Pođite u potragu za magičnim trenutcima skrivenim u vašoj svakodnevici. Kada se sunce poravna sa spomenikom, odražava intenzivno ili crta senke... Uhvatite takve trenutke i podelite svoje slike na Instagramu #capturetheday

 • Kako pristupiti :

  1. NEMATE INSTAGRAM?
   PREUZMITE GA

  2. PODELITE OVE JEDINSTVENE
   TRENUTKE NA INSTAGRAMU
   SA #CAPTURETHEDAY

  3. PRIJAVITE SE DA POTVRDITE
   SVOJE UČEŠĆE

CAPTURE THE DAY

Sunce je uvek u pokretu…
Jeste li spremni da ga uhvatite?

Jeste li spremni da ga uhvatite?

Pođite u potragu za magičnim trenutcima skrivenim u vašoj svakodnevici. Kada se sunce poravna sa spomenikom, odražava intenzivno ili crta senke... Uhvatite takve trenutke i podelite svoje slike na Instagramu #capturetheday

Najbolji snimak ovo nedelje